156 учасників із різних шкіл боролись за титул найрозумніших дітей Рівного. Застосовували логіку, розум та інтуїцію.

У Рівному пройшла фінальна гра "Що? Де? Коли?" серед школярів. 26 команд з різних навчальних закладів Рівного, змагались в популярній інтелектуальній грі, яка складається з різних конкурсів. Діти переконують - питання складні. Однак найважче кажуть, тримати в голові потрібну інформацію і вчасно її використовувати.

Чесно кажучи, не знали, насправді, так важко. цього разу запитання дещо важчі ніж минулого разу. ні не вперше. минулого року були, займали якісь місця, я вже не пам'ятаю.

Шкільні знавці швидко відповідають на питання та чекають на правильну відповідь.

За грою своїх вихованців, пильнує їх вчитель. Жінка зізнається,діти охоче приймають участь у конкурсі уже 2 рік поспіль.

Я представляю цього року 4 команди, минулого року - 2 команди грали. І одна з команд виграла і ми представляли наше місто в Одесі на чемпіонаті України і отримали теж, стали чемпіонами України "Що? Де? Коли?", минулого року, в травні.

Аби потрапити в команду гравців, необхідно мати базові знання, логіку , але головне - бажання, каже жінка.

Я оголосила, хто з дітей хоче брати участь, діти записалися, об'єдналися в команди, кожна команда вибрала капітана і назву придумали.

За створення питань на конкурсі, відповідає ціла редакторська група. Писали їх так, аби дітям було цікаво.

и намагаємось робити такі запитання, щоб було мінімум якихось знань, якісь базові знання, які в принципі є у кожного, а вже дійти до відповіді. Вже яким чином в команді гравці між собою взаємодіють, як вони разом обговорюють. обдумуть запитання. Вже ті команди зможуть знайти відповідь, тобто базовий початок однаковий. а вже хто здогадається, то ті беруть питання.

Цьогоріч перемогу у конкурсі здобула збірна команда 8-ї школи та обласного ліцею-інтернату під назвою "Рис по дружбі". До слова, уже весною наступного року, саме ця команда поїде представляти Рівне на чемпіонаті України.

Окрім дипломів та медалей, заохочувальні подарунки отримали усі учасники конкурсу. 

Дивіться також: як рівняни можуть заробити на відеоіграх