У Рівному 19 грудня запалили головну ялинку міста. Впродовж усього свята на майдані незалежності відбувався новорічний концерт. На захід зібралось чимало рівнян. Родзинкою вечора - стало освідчення у коханні

Різнокольорові вогники, пісні та танці. Саме так цьогоріч запалювали головну ялинку міста. Побачити якими кольорами засіяє вічнозелене дерево прийшло чимало людей. Вперше за 19 років відвідала рівненcьку ялинку і пані Галина, яка нині проживає у Іспанії. Враження у неї позитивні.

Ялинка дуже гарна, і все, що в неї вкладено, дуже гарно в Рівному, - говорить рівнянка.

Таке свято створило багатьом рівнянам, особливо найменшим, передноворічний настрій.

Є, подарунків дуже багато, і всі люди раді, багато світиться, а коли запалювали ялинку, було дуже весело.

Родзинкою цьогорічного відкриття ялинки стало освідчення в коханні. Так у Рівному ще ніхто не робив пропозицію, тож дівчина, довго не думаючи - погодилась. Таїсія розповідає, що до останнього не знала, що її щось очікує.

Сьогодні свято, хотілося зробити такий сюрприз, і думаю це був найкращий момент. Я просто підходжу на ялинку, чую усі друзі шепочуться між собою, не могла нічого зрозуміти, була дуже розгублена, але дуже вражена. Дуже дякую, люблю тебе, - говорять закохані.

До слова, цьогорічна зелена пані висотою 23 метри та віком 55 років. Місту дісталась безкоштовно - у подарунок від місцевого підприємства. А ось за нову святкову ілюмінацію Рівне заплатило 800 тисяч гривень. 

Дивіться також: у центрі Рівного відкрився Різдвяний ярмарок