Святкові костюми, іграшки та сувеніри. В центрі Рівного, біля головної ялинки міста відкрився Різдвяний ярмарок. У святкових наметах відвідувачі можуть придбати різні новорічні прикраси, маскарадні костюми та подарунки. Також на ярмарку можна посмакувати гарячими напоями та солодощами

Різдвяний ярмарок вже розпочав свою роботу біля головної ялинки міста. Найчастіше тут покупці шукають Новорічні іграшки, костюми та сувеніри.

Різну Новорічну атрибутику - шапки, маски, палички, які світяться, символ року мишки, магнітики, дитячі різні подарунки, сніг штучний, - каже продавчиня.

Кожного року ярмарок відвідує чимало покупців, цей рік не виключення.

Ну ціни, як на ярмарку, скажемо в такому плані, підвищенні, але, що зробиш, як діти хочуть.

Проте, продавці кажуть, що ціни порівняно з минулим роком не змінилися.

Ціни в нас порівняно такі ж, як і в місті, не змінилися, які були в тому році.

Також, продавці розповідають, що у прохолодну погоду відвідувачам ярмарку до вподоби зігрітися гарячими напоями та поласувати чимось смачненьким.

Вже є свої клієнти постійні, які дякують нам за смачну нашу продукцію. А розкажіть про ціни трошки? Ціни у нас, наприклад глінтвейн, такий стакан у нас 40 гривень, більший стакан 60 гривень, печиво від 25 до 35 гривень, ну в залежності від розміру бублики, пончики від 10 гривень, кекси по 8 гривень, бублики 35 гривень.

До слова, ярмарок працюватиме щодня, з 10.00 до 22.00 години до 20 січня.  

Читайте ще: культурні події у Рівному з 23 по 29 грудня