Новий трюк від рівненського спортсмена. Микола Боровець знову дивує своїми вміннями та фізичною підготовкою. Нагадаємо, місяць тому хлопець зробив сальто у повітрі зі штангою в руках. Цього разу він виконав ще один шедевр.

Місяць тому - це відео 21-річного Миколу Боровця зробило популярним. Хлопець із штангою в руках зробив сальто. Буквально через декілька тижнів спортсмен публікує нове відео ще з одним трюком.

Микола розповідає, що порівнюючи із попереднім спортивним експерементом - така ходьба зовсім нескладна. Перед нею він розминається, виконуючи звичайні вправи. Після чого показує свої вміння. Каже, подібне уже робив декілька років тому.

Прапорець не самий складний трюк, він більш менш безпечний. Але щоб його виконати треба декілька років до нього готуватися. А от наприклад сальто зі штангою дуже небезпечний трюк. І щоб його виконати до нього треба готуватися все життя. Якщо ти неготовий, ніколи не варто пробувати те від чого можеш собі нашкодити.

Спортом Микола займається уже сім років. Спочатку він навчився ходити на руках, потім почав займатися фізичними навантаженнями.

Моя перша фізична активність - це футбол, волейбол. А потім більш менш цікаве - я захотів навчитися ходити на руках. І в кінці п'ятого класу я уже міг пройти спортивний зал від початку і до кінця. Тренуюся регулярно, три рази на тиждень. Поєдную акробатику і силові навантаження. Різні силові трюки й акробатичні.

За сім років тренувань та наполегливої праці, Микола зміг опанувати десятки трюків, які повторити можуть одиниці. Наприклад, спортсмен із легкістю піднімає свого товариша.

Є ще пару різних ідей на рахунок трюків. Деякі я уже спробував зробити, дещо не вийшло. Насправді намагаюся поєднати і силові навантаження, і акробатику. Все зліпити в купу і зробити щось своє оригінальне.

Нові трюки хлопець обіцяє опублікувати уже найближчим часом.
 

Дивіться ще: рівнянка - бодібілдер увійшла в ТОП-10 у світовому рейтингу