Рівнянка Марина Мельченко увійшла в ТОП-10 у світовому рейтингу з бодібілдингу. А на Чемпіонаті Світу, в категорії "Women's Physique." культуристка боролась за бронзову медаль. З відривом лише в два бали у фіналі вона зайняла четверте місце, поступившись спортсменці з Японії.

Рівнянка Марина Мельченко стала однією із представниць збірної України на Чемпіонаті Світу з бодибілдингу, там вона боролася за бронзову медаль.

Чемпіонат Світу пройшов днями в місті Братислава - це Словаччина. Наша Україна зайняла друге місце поступившись тільки Росії, декількома балами в командному заліку. Росія, як завжди давить чисельність. Я на Чемпіонаті Світу в категорії "вумен фізик" посіла четверте місце, поступившись всього 2 балами Японці, було дуже прикро, це мене буде мотивувати перемагати далі.

Підготовка до Чемпіонату вимагала докласти багато зусиль, розповідає спортсменка.

Спочатку дуже важко мені давалася сушка, потім все дуже добре пішло. Почала я підготовку з початку серпня - це досить тривалий процес, трудомісткий. Приходилося по ночам дороблювати кардіо - це так, щоб розуміли глядачі, два, три тренування вдень, силові і кардіо - це обов'язково, для того, щоб показати максимально хорошу форму.

Результат, який показала культуристка на Чемпіонаті Світу, дав можливість їй увійти в ТОП-10 найкращих спортсменок світу з бодибілдингу.

Це було досить неочікуваним сюрпризом, я увійшла в ТОП-10 кращих спортсменок Women Physique в Світі. Це дало змогу, туди увійти мої досягнення на Європі і Світі - це сумуються бали і таким чином ти потрапляєш в ТОП, або не потрапляєш.

Попри достойний підсумок змагань спортсменка лишається не задоволеною результатом, каже, що може краще.

Я завжди не задоволена собою - це такий головний двигун, який мене рухає вперед, завжди після кожних змагань я аналізую свої помилки, розумію, що можна було зробити ще краще, тому звичайно я не задоволена, хочу тільки перша і буду до цього йти.

Наразі, Марина Мельченко починає готуватися до Кубку України, де відбудеться відбір на Чемпіонат Європи. 

Читайте також: суперкубок Дубенщини з футболу знайшов свого володара