Як правильно організовувати свій час, щоб досягнути успіху. Саме такі поради давали молодому поколінню вихідці зі Смизької громади. А саме футболісти, які грали в топ-клубах України та за кордоном. Цей захід проходив в рамках проекту "Тайм-менеджмент - шлях до здоров'я усієї родини".

"Мій час - моя перемога" - це перша конференція, яка передбачає зустріч футболістів з жителями Смизької громади. Минулого року ФК "Єврошпон-Смига" подався на обласний конкурс проектів, де отримав високі бали та фінансування на його реалізацію.

Ми ставимо акцент на тому, що здоров'я це понад усе і потрібно активізувати молоді родини з міських громад, щоб вони замислились над своїм плануванням часу, що потрібно в першу чергу приділяти увагу собі, своїй родині і виділяти час, планувати його правильно, для того щоб разом з родиною, спільно робити поїздки на велосипедах, грати разом в волейбол, футбол, для того щоб це мало не тільки навіть фізичний ефект, а й соціальний, - говорить автор проекту Оксана Костюк.

Проект передбачає тренінги для молодих родин, випуск інформаційних листівок, проведення відео конкурсу та зустріч з відомими особистостями. Окрім зустрічі з футболістами, яка проходила у вигляді "запитання-відповідь", презентували також збірку під назвою "Мій час - моя перемога", де зібрані автобіографії цих футболістів з їхніми порадами, як правильно керувати своїм часом.

Плануємо з вересня місяця прийняти участь у першості Чемпіонату України в першу лігу заявитися. Щоб дітки переступили цей важкий бар'єр, який нам завжди заважав, важкий, що в нас з 14 років проблеми з дітками. Щоб дітей зацікавити, залишити їх тут, не роздавати в інші клуби, щоб вони були дома на місці і розвивати їх. Ну і від громади заявитися дорослою командою на область, щоб дітки мали, так сказати, кумирів і стимул рости, розвиватися далі, - говорить старший тренер ФК "Єврошпон-Смига" Павло Шелюк.

На сьогодні у Смизькому клубі займається близько 120 дітей різної вікової категорії: від 5 до 14 років. Деякі з них також прийшли, аби дізнатися від людей з якими вони народилися в одному містечку, як досягнути мети, використовуючи тайм-менеджмент.

Ми послухали наших тренерів, футболістів, які грали в другій лізі України, в першій, в "Шахтарі", щоб ми якісь корисні висновки зробили для себе, - каже гравець команди.

Як зауважили організатори це був завершальний етап їхнього проекту. Перед цим було проведено 3 тренінги для молодих родин, щоб ознайомити їх із системою тайм-менеджменту і випустили листівку з конкретними порадами, як правильно планувати час. У майбутньому автори проекту хочуть створити ще й дорослу команду яка буде орієнтиром для молоді. 

Дивіться ще: що відчувають рівненські волонтери коли роблять добрі справи?