Сучасний спальний корпус відкрили в обласному центрі комплексної реабілітації інвалідів, що в Олександрії Рівненського району.

У комфортних та зручних умовах тут зможуть проживати пів сотні пацієнтів. Вони отримуватимуть медичні та соціально-адаптаційні послуги.

Відомо, що триповерхову будівлю збудували за півтора року. Пацієнти тут проживатимуть у двомісних кімнатах, кожна з яких має окремий санвузол. У приміщенні є просторі зали для спілкування, перегляду фільмів та багато іншого.

Важливо, що будівля побудована за сучасними технологіями та підходить для слабозорих людей або ж з порушенням опорно-рухового апарату. Тут є пандуси, ліфти, спеціально обладнані коридори для зручного пересування будівлею. Важлива інформація для пацієнтів написана за допомогою шрифта Брайля. Спеціальні звукові сигнали орієнтують людей з інвалідністю про місцезнаходження входу у будівлю.

Також у медичному закладі постійно працюють над розширенням спектру послуг та категорії пацієнтів. Так, відновнювальну терапію у центрі можуть проходити родичі загиблих в АТО/ООС.

Крім того, у закладі є фізіотерапевтична зала, кімната психоемоційної корекції, можна пройти курс ароматерапії, парафінолікування, аероіонотерапії тощо. У закладі працює кваліфікований медперсонал. Серед них - лікарі, фахівці соціальної роботи та медичної реабілітації, медсестри з лікувальної фізкультури та масажу, психолог та інші.

Нагадаємо, Рівне нський обласний центр комплексної реабілітації інвалідів знаходиться за адресою: с.Олександрія Рівне нського району, вул. Санаторна, 3.

За матеріалами Рівне нської ОДА.

Дивіться ще: зміни в армії, які варто знати рівнянам