Регулювальник і рух по одній смузі. Багатостраждальну дорогу до міста Сарни нарешті ремонтують. Роботи тривають на кількох ділянках. Нині між селами Мирне Костопільського району та Яринівка Березнівського.

Новий асфальт укладають на дорозі регіонального значення Городище - Староконстянтинів, на ділянці дороги від Костополя у напрямку Сарн.

Поточний середній ремонт на дорозі Н 25, 12 кілометрів . Почали від населеного пункту Мирне і будемо закінчувати на кордоні з Яринівкою, - каже виконроб Юрій Алексін.

Одну смугу руху вже майже закінчили. Асфальт беруть із сусіднього заводу у Костопільському районі. Загалом на даний відрізок дороги потрібно 15 тисяч тонн. А вартують роботи 40 мільйонів гривень.

Товщина асфальту 10 сантиметрів не укатаний. Ширина тут буде 8 метрів, - каже помічник машиніста Дмитро Коваленко.

Водіїв пропускають лише однією смугою руху. Ділянка вздовж кілометра обмежена регулювальниками.

Періодичність - назбиралось машин з одного боку, назбиралось з іншого, пропускаєм.

Заторів на дорозі практично не має. Водії на незручності не зважають. Мовляв, аби дорогу зробили.

Погана, з ямами. Не можна їхати, а зараз думаю буде краща, - ділиться враженнями водій.

Дорожники працюють і у темну пору доби. Обіцяють до кінця цього тижня закінчити перший етап робіт. Продовжать у 2020. На наступний рік передбачено ще 70 мільйонів гривень. Загалом на дорозі Городище - Рівне - Староконстянтинів, у напрямку Сарн нині працюють 4 підрядні організації, які виконують поточний ремонт автошляху. 

Дивіться також: вагою не більше 10 тонн: на Сарненщині автомобілі їдуть понтонним мостом через Горинь