На продаж виставлено 75,7% державного пакету акцій підприємства.

Знаходиться підприємство в селі Мирогоща Перша, що на Дубенщині. 
Стартова ціна пакету акцій становить понад 14 мільйонів гривень. Втім, вартість може зрости у разі якщо буде багато бажаючих придбати товариство. Зазначимо, покупка буде вигідною, адже лот виставляється повторно (не було бажаючих) і ціна знизилась на майже 10 мільйонів гривень. 

Нині, на підприємстві працює 66 людей. Займається "Мирогощанський аграрій" сільським господарством. Рослинництво та тваринництво. Має невеликі боргові зобов'язання.

На балансі ПрАТ “Мирогощанський аграрій” обліковуються будівлі та споруди, які використовуються для здійснення господарської діяльності товариства, а саме:

Будівлі і споруди за місцем знаходження :Рівне нська обл. Дубенський р-н, с. Мирогоща Перша у кількості – 50 одиниць. Будівлі і споруди за місцем знаходження Дубенський р-н, с. Молодаво у кількості – 9 одиниць, с. Мокре - 6 одиниць, с. Костянець - 9 одиниць. Сільськогосподарська техніка (трактори, комбайни) у кількості - 39 одиниць. Транспортні засоби у кількості – 31 одиниць в т.ч. грузові автомобілі – 23 одиниці, легкові автомобілі - 8 одиниць. Сільськогосподарська техніка – 16 одиниць.

На балансі ПрАТ “Мирогощанський аграрій” обліковується об’єкти державної власності, що не увійшли до статутного капіталу товариства :

· 5 будівель: Будівля столової (комплекс), Будівля племконюшні №1 (в оренді), Будівля племконюшні №2, Денники, Ангар для сіна,

· 5 споруд: Артсвердловина, Водогін до артсвердловини (в оренді), лінія електропередач до артсвердловини (в оренді), Газопровід до столови-комплексу, Гончарний дренаж

· Іподром Рівне нська обл., Дубенський р-н, c. Мирогоща Перша, вул. Лісова, 1 б

· 62 – одиниці обладнання (з них 20 од. в оренді)

· 1 кінь робочий, 12 коней племінних. (в оренді).

Відомості про земельні ділянки: Згідно інформації наданої Головним управлінням Держгеокадастру у Рівне нській області (листи від 11.07.2019 № 8-17-0.2-3405/2-19 та від 18.09.2019 № 8-17-0.1-4408/2-19 ) землі у користуванні ДП «Мирогощанський державний іподром» (правонаступник ПрАТ "Мирогощанський аграрій"

Деталі щодо умов участі в аукціоні: ТУТ

Читати: Стало відомо який штраф отримав рейдер, що позбавив господарства 57 ділянок на Рівне нщині

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber