Корисно, смачно та дешево. У терапевтичному корпусі Рівненської міської центральної лікарні сьогодні відкрили їдальню. Вона не схожа на інші не тільки різноманітним асортиментом страв, а й сучасним дизайном. Та найголовніше до розробки меню буде долучатися лікар-дієтолог, щоб пацієнти мали змогу харчувалися здоровою їжею.

Пюре, картошка, тефтелі і хліб.

За два обіди Віталій заплатив 86 гривень. Чоловік разом з сином вперше харчується в їдальні, яка відкрилася у терапевтичному корпусі Рівне нської центральної міської лікарні.

Їдальня в лікарні - це дуже добре. Це в будь-який момент можна прийти перекусити і пообідати.

А ще можна взяти їжу з собою. Меню в їдальні "Тарілка" складають щодня. Процесом керує досвідчена шеф-кухарка, яка, до слова причетна до створення страв провідних закладів харчування, таких як "Кант" та "Катарсіс".

Орієнтуємося на пацієнтів,на відвідувачів і на працівників і також на відвідувачів з усього міста. Великий асортимент страв, і дієтична кухня, і вегетаріанська кухня, - розповідає шеф-кухар їдальні "Тарілка" Світлана Горбунова.

А вже згодом тут буде лікар-дієтолог.

Який буде рекомендувати, що їсти при якомусь там захворюванні,що їсти якщо хочеш схуднути і так далі і тому подібне. Всім це дуже здорово,- каже головний лікар Рівне нської міської центральної лікарні Євген Кучерук.

А зараз, в перший день відкриття їдальні, тут ажіотаж.

З дому не завжди є кому носити, а тут завжди прийшов і гаряченьке, смачненьке.

Ініціатор відкриття такої їдальні власник Рівне нського пивзаводу - Маріян Года. Він реалізував цю ідею за чотири місяці.

Рентабельність цих лікарень не велика. Те,що фінансується з бюджету,то це теж не великі кошти. Лікарня не в змозі готувати більш-менш пристойні обіди. Я не ставлю за мету тут заробити гроші. Проект в першу чергу іміджевий, і якщо цей проект піде, то цікаво було б подібні заклади відкривати і в інших лікарнях, - говорить власник Рівне нського пивзаводу Маріан Года.

В середньому обід в їдальні Рівне нської центральної лікарні коштує 45-50 гривень. Щоразу до меню додаватимуться нові страви на будь-який смак та гаманець 

Читайте також: найжахливішу будівлю рівненського суду відремонтують

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber