Приміщення Рівненського окружного адміністративного суду схоже на аварійне і мало хто з рівнян здогадуєтья, що у цьому жахові вершиться правосуддя.

Втім, нарешті працівники суду і відвідувачі дочекаються ремонту. На сайті Прозоро оголошено тендер на «Реконструкцію приміщення в м. Рівне по вул. 16 Липня, 87».

Очікуванна вартість становить понад 44 мільйони гривень. Однак, дана сума може зменшитись у разі конкуренції між майбутніми компаніями, що позмагаються за можливість виконати дані роботи. Фінансуватись реконструкція буде з державного бюджету.

"Остаточна вартість буде відома у грудні, коли стане відомо хто переможе у тендері. Планується ремонт 2 та 3 черги Рівне нського окружного адміністративного суду" - коментує прес секретар суду пані Аліна. 

Реконструкція передбачає влаштування стін та перегородок, заміну вікон та дверей, опорядження усіх поверхів, підлоги, заміна даху та підлоги. Внутрішні роботи, сигналізацію та багато іншого. 

Нагадаємо, 1 чергу ремонту даного приміщення виконувала відома на теренах області компанія "Фіалка", що обійшла у тендері "Стиль Декор" та ще 3 будівельні компанії. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber