Поспілкуватися з кумиром та отримати незабутній досвід. Гравці рівненського Вереса провели уроки з футболу для учнів однієї з рівненських шкіл.

Як цікаво та доступно провести урок. На практиці це учням НВК №26 демонстрували гравці народного клубу "Верес". Проводили зіркові уроки футболу у рамках Всеукраїнського проекту клубів професійної футбольної ліги.

Сьогодні ми зібралися для того щоб провести зіркові уроки футболу. Це наш найдобріший, найвеселіший проект....Ми вважаємо, що ніхто крім футболістів не зможе так запалити грою, тому діти вчаться у найкращих. І ми вважаємо, що саме у футболістів вони мають вчитися, - говорить Світлана Рибакова. 

Отримати заряд натхнення та підтримки ось за чим прийшли гравці рівненського клубу. В свою чергу обіцяють допомогти дітям краще пізнати гру мільйонів.

Приїхали подарувати дітям подарунки, приділити увагу, показати якийсь маленький майстер-клас і порадувати їх....Я з радістю приїхав провів час, цю годину з дітьми.....Ми завжди раді приїхати, провести гарно час, показати дітям якийсь майстер-клас. І раді цьому, - каже гравець НК Верес.

Ось такі на перший погляд звичайні уроки об'єднали тисячі школярів з міст та містечок України та надають дітям не тільки знання та досвід, але й щирі емоції. Самі ж тренери молодіжної команди тільки раді таким ініціативам.

е дуже корисно, це дає ріст майстерності. Хлопці не тільки чують від тренера, я не можу вже так легко показати як робити, а діючі спортсмени можуть наглядно показати, що потрібно і як робити, - розповідає тренер Микола Волков.

Юні футболісти ДЮСШ "Верес" у захваті від побаченого. Кажуть, такі заходи важливі для підростаючого покоління.

Для того, щоб ми покращили свої вміння грати футбол. Сподобалося те, що до нас приїхали гравці і показали, що правильно, а що ні ,- ділиться враженнями вихованець ДЮСШ "Верес" Андрій.

Наразі триває уже 3 сезон проекту клубів ПФЛ, за плечами якого реалізація своєї мети у багатьох містах та областях України. 

Дивіться також: як фанати рівненського Вереса за кубок України серед вболівальників змагалися

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber