Фанати рівненського Вереса здобули кубок України серед вболівальників. У фінальному матчі рівняни у Млинові перемогли вболівальників житомирського полісся з рахунком 8:1. Про перипетії матчу - далі у сюжеті

Із трибун на футбольне поле! Перед грою чергового туру чемпіонату України серед команд Другої ліги у групі А "Верес-Полісся" вболівальники червоно-чорних зіграли матч із фанатами команди-суперника житомирського Полісся. Гра вийшла цікавою та видовищною. Подібна ініціатива згуртувала фанів.

Я люблю взагалі футбол, я залюбки згодився піти пограти. це дуже цікаво і для вболівальників Вереса також, нас побачити, з нами пограти, - розповідає вболівальник.

Вболівальники футбольного клубу "Полісся" розповідають: такі матчі для них не перші. Втім, щоразу охоче відгукуються на пропозицію пограти у футбол.

Ми були на кубку Києва на турнірі серед фанатів. Оболонь його організовував, в Стрию були на турнірі, з Вінницею грали, в Макарові грали, ну і тут. Тут вперше.

Вболівальники Вереса грою теж задоволені. Таким чином вкотре кажуть висловлюють підтримку своїй команді.

Футбол це завжди корисно не тільки для здоро'вя, але саме більше це позитив. Для нас наші вболівальники також нас збирається їх дуже багато і всі приїхали підтримати нас на футбол. Команда-суперник сьогодні дуже хороша, збалансована і дуже багато емоцій.

Один із наймолодших вболівальників червоно-чорних - 10-річний Арсен. Каже: від гри у захваті.

Мені це дуже сильно подобається. Я буду грати футбол з іншими містами.

У підсумку рівняни здобули кубок України серед вболівальників перемінши житомирян з рахунком 8:1. 

Дивіться такожрівненський "Верес" виграв останній домашній матч у цьому сезоні

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber