У Рівному водій маршрутки №58 відмовив у перевезенні малолітнім дітям, у яких було посвідчення "Багатодітна сім'я". Більше того вони сім'я загиблого Героя Небесної Сотні. Сьогодні зібралася профільна транспортна комісія. Вирішували, як бути з перевізником та водієм.

11 листопада ввечері декілька водіїв маршруту №58 відмовили у пільговому перевезенні малолітніх дітей загиблого Героя Небесної Сотні Валерія Опанасюка. Про це написала на своїй сторінці у Facebook вдова Вікторія. А вже сьогодні це питання розглядала профільна комісія, на яку прийшли всі сторони конфлікту.

Всюди возмущаються, то ви наплодили ніщету, то ви ще щось зробили - та яка вам різниця. Ваша робота їхати і везти людей. Є пільга. Є державой забезпечено дитина сіла і все. "Чому я маю переживати, де мої діти, чому я маю думати взяли їх, не взяли. Чому я маю вчити своїх дітей, як доказувати свої права, якщо це маємо робити ми і це дорослі повинні знати, - говорить вдова загиблого Героя Небесної Сотні Вікторія Опанасюк.

На маршруті №58 - 6 перевізників. Два з них прийшли на комісію. Свою вину заперечують. Проте і вибачаються.

Обпитав своїх водіїв і він стає на коліна молиться і просить. Каже, що такого інциденту не було. Я їх цих дітей знаю. Я вже навіть не питаю у них посвідчення, - говорить один з перевізників маршруту №58 Віктор Якимчук.

Не знають, хто відмовив у перевезенні дітей загиблого героя Небесної Сотні і в профільному управлінні.

В цей період, який був зазначений з 4-х до 5:30 проїхало 6 автобусів через ту зупинку. Хто саме відмовив не можна саме вказати, тому що немає конкретного автобуса, тому це є зараз проблема, - каже головний спеціаліст управління транспорту і зв'язку Рівного Дмитро Царук.

Коли управління транспорту знайде водія-порушника, то на нього чекає звільнення. До слова, така ситуація трапляється не тільки на маршруті №58. Скаржаться рівняни й на водіїв інших напрямків. Кажуть, вони ігнорують пасажирів по пільговому перевезенню. Їм чиновники видаватимуть "попередження". 

Дивіться щене дала навіть імені: породілля з Кореччини залишила свою 6 дитину у медзакладі

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber