Оцет – це дешевий та універсальний засіб, який можна використовувати різними способами. Тому, дізнайтеся навіщо додавати оце під час прання.

 Зберігає колір речей

Якість прання можна підвищити, додавши в пральну машину 1/2 склянки оцту. Мало хто знає, але оцет оберігає тканини від вицвітання, а ще - розчиняє мильний наліт.
 
Оцет замість кондиціонера
Оцет дуже добре пом'якшує тканини! Особливо рушники. Просто додайте половину склянки оцту в відсік для кондиціонера під час полоскання.
 
Оцет знімає мильний наліт
Після декількох разів прання на білизні утворюється мильний наліт, який може стати причиною алергічної реакції. Оцет здатний зруйнувати мильний наліт. Необхідно додати в прання один стакан.
 
 
Оцет знімає шерсть домашніх тварин
Половина склянки оцту допомагає ефективно змити з одягу налиплу шерсть. Додайте його в прання під час полоскання.
 
Оцет видаляє плями
Оцет без проблем видаляє плями від кави, вина і варення. Досить нанести оцет на пляму на 10 хвилин, а потім випрати річ, як зазвичай.
 
Оцет захищає речі від фарбування
Одяг з яскравих тканин часто линяє. Якщо ви боїтеся забарвити інші речі яскравою тканиною, замочіть її в оцті на 15-20 хвилин перед пранням.
 
Оцет доглядає за пральною машиною
Щоб мильний наліт не осідав на пральній машині, варто застосовувати оцет! Раз на місяць додавайте склянку оцту у відсік для порошку і запускайте програму прання без білизни.