Опалювальний сезон у Рівному розпочався ще в понеділок, 28 жовтня. Проте, тепло увімкнули не у всіх будинках міста. Мешканці будинку, що знаходиться на вулиці Богоявленська 6, скаржаться, що в квартирах холодно, а в деяких є і маленькі діти, які хворіють.

Жителі будинку на вулиці Богоявленська 6, протестують, бо опалення у їхніх помешканнях не включили і досі. А все через те, що тепломережі потребують ремонту, а Відділ ДФС, який розміщується у підвальному приміщенні будинку, не надає доступ до мереж, які там знаходяться.

Опалювальний сезон у нас не розпочався, тому, що податкова, яка знаходиться в нас тут в підвальному приміщенні не дає дозвіл, щоб підключила опалення в нас там ремонт має бути у підвалі і в такому холоді ми зараз живем. Дуже холодно, діти, в мене двоє дітей маленьких і в квартирі дуже холодно, - говорить мешканка будинку Аліна Джус.

Голова ОСББ будинку розповідає, що неодноразово звертався в усній та письмовій формі до керівництва ДФС. Проте, їх проігнорували.

Вони ігнорують не надають доступ, закрили під час ремонту всі магістральні мережі. Був я чи то в.о чи заступник начальника Клянчука, в податкій він пообіцяв словесно, що ремонтні роботи розпочнуться, вони нам нададуть дозвіл туда, але пройшла п'ятниця, пройшов понеділок ніхто нічого не реагує, на телефонні дзвінки ну взагалі не відповідає, стається така ситуація, що мешканцям залишається лише грітися, як кажуть підпалювати багаття перед їхнім входом, - каже голова ОСББ Богоявленська, 6 Юрій Новак.

Ми звернулися до відповідного підрозділу ДФС, там ситуацію прокоментували так:

Голова ОСББ звертався щодо прохання надання до теплових мереж, йому був наданий такий доступ. В його присутності і присутності фахівців підрядної організації проводився огляд даної системи і координувались подальші дії робіт. Однак у зв'язку з тим, що у батареях находиться вода, так, як це нижче першого поверху - це підвальне приміщення. І вона до цих пір не злита і розпочати зварювальні роботи не є можливими. До повного моменту злиття води тому, що є велика ймовірність затопити приміщення, - розповів в. о. начальника відділу матеріального забезпечення ГУ ДФС у Рівне нській області Віктор Яковець.

Мешканці будинку все ж сподіваються, що вже найближчим часом ремонтні роботи розпочнуться, а тепло з'явиться у їхніх помешканнях. 

Дивіться ще: з вибухами та потопом: так розпочався пуск гарячої води в одному з будинків у Рівному

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber