На Рівненщині відбувся конкурс "Міс Здолбунів 2019". 35 дівчат зі Здолбунівського району взяли участь у кастингу, проте відібрали лише 12 найкращих. Вони впродовж півтора місяця готувалися до того, аби вразити журі конкурсу своїми розкішними формами, сукнями, зачісками та макіяжами, а ще інтелектуальними здібностями.

Вони не бояться сцени, уміло позують на камеру та показують свої найкращі сторони. Це учасниці конкурсу "Міс Здолбунів 2019". 12 дівчат віком від 14 до 22 років більше місяця готувалися до цього дня.

Ми не прагнемо ідеалізувати красу, як 90-60-90. Вона може бути прекрасною в інших якихось речах, - розповідає співорганізатор Микола Мокрик.

Оцінювали дівчат члени журі на основі чотирьох виходів, а саме: в куртках відомого дизайнера, презентація танцю, купальники та у вечірніх сукнях. До останнього виступу - дівчата готувалися найбільш ретельно.

Наші тренування проходили майже кожен день. Танцювали ходили на підборах.

Кожен крок на сцені учасниці конкурсу відпрацьовували з хореографом. А ще впевнено підтримували зоровий контакт з глядачем та усміхалися.

Важливу роль у визначенні переможниці відіграв інтелектуальний конкурс. Одні дівчата помітно нервували, інші - впевнені у собі.

Навіщо хвилюватися. Мені здається, якщо я буду хвилюватися, я все забуду і все.

Запитання учасникам ставили члени журі. Після інтелектуального конкурсу - члени журі пішли в нарадчу кімнату.

Переможницею має бути дівчина, яка випромінює зі сцени сяйво, ніжність, харизматичність, яка є пластичною, яка легко виходить на сцену і легко спілкується з публікою, посмішкою, - каже хореограф-постановник, член журі Олена Галій.

Кожна учасниця отримала титул та цінні подарунки.

Міс загадковість стає номер 2. Олександра.

Головну корону і титул "Міс Здолбунів 2019" здобула одна з найменших учасниць - 14-річна Олександра Бухало.

Зовсім я не очікувала перемоги. Для мене це щось надзвичайне. Я мрію створити свій власний модельний бізнес і мати вищу юридичну освіту.

Першою Віце Міс стала - Каріна Топоровська, а другою - Анна Парфенюк.

Читайте ще: неподалік Басівкутського городища провели давньоруський пікнік

 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber