Пішохідний перехід перенесли, однак не облаштували. Проблемну "зебру" на перетині вулиці Міцкевича з провулком Волошина змістили. Однак, краще не стало. Адже до завершення перехід так і не довели. Більшість рівнян, особливо матусі скаржаться, що перейти тут дорогу із дитячим візочком неможливо.

"Зебру" перенесли, проте краще не стало. Рівнянка Оксана разом із своїм синочком перебігає, через пішохідний перехід. Каже рух інтенсивний, автомобілі не завжди зупиняються. Та й пройти із візочком тут складно.

Я в шоці чесно, якщо швидко будуть їхати машини, якщо я десь спотикнуся. У мене маленькі колеса, але тут і великі не врятують. Якби я вирішила не піднімати візочка і переходити із дитиною так дитина у мене б просто випала. Хто б був відповідальний? І не дай Бог, якби щось із дитиною сталося.

Інші мами, також скаржаться. Що пішохідний перехід небезпечний та взагалі не пристосований для людей.

Те що зробили перехід правильно, але треба було облаштувати пандус для візочків. Нереально пройти із візочком, приходиться його піднімати разом із дитиною.

Пішохідний перехід змістили на декілька метрів. Поки що тут тільки вказівні знаки. "Зебри" немає. Раніше, цей перехід вів рівнян просто на проїжджу частину. В межах безпеки його нарешті перенесли.

Тут взагалі незручний пішохідний перехід, краще б вони біля готелю зробили світлофор. Це було б зручніше.

Схему погодили і з патрульною поліцією та сектором безпеки руху. Однак, поки що тут ремонтні роботи не завершили.

 Дивіться також: у Рівному просять облаштувати зупинку громадського транспорту

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber