У Рівному на одній із вулиць просять облаштувати зупинку громадського транспорту. А саме на вулиці Грушевського неподалік дитячої поліклініки. Петиція із відповідним проханням з'явилася на сайті Рівненської міської ради.

Це зупинка громадського транспорту на вулиці Грушевського. У час пік людей тут чимало, розповідає місцева жителька прилеглих будинків пані Лариса. А от сховатися від дощу чи палючого сонця немає де. Під час негоди вітер зруйнував накриття, яке тут було.

Постійно користуюся цією зупинкою, ми бачимо є зупинка, але вона не облаштована. Був шторм, а дашок знесло. Влітку немає , де сховатися від спекоти. Зараз у нас осінь буде, то не буде, де заховатися. То добре було облаштувати зупинку можливо і розумну або хоча б мінімальне, щоб зробили дашок, - розповідає авторка петиції Лариса Іванчук.

Бідкаються і люди, що немає, облаштованої зупинки. Водночас, наголошують, що аби її зробити багато зусиль та коштів не потрібно.

На зупинках воно повинно бути тому що вийшла без зонтика і куди ховатися. Куди ховатися.

Аби привернути увагу до проблеми пані Лариса написала петицію. З'явилася вона на сайті 14 жовтня. Зараз триває збір голосів. У міській раді кажуть, що проблему постараються вирішити раніше. Працівники управління ЖКГ із відповідною комісією виїдуть на місце.

Керівництво управління уже зреагувало на цю петицію. Виїдуть на місце, оцінять обсяг робіт, і найближчим часом ця зупинка буде облаштована накриттям, - розповідає речник міської ради Микола Прокопчук.

Чи відремонтують зупинку побачимо згодом та перевіримо чи виконають обіцянку управлінці.
 

Читайте ще: у Рівному містяни просять закрити сміттєзвалище

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber