Всеукраїнська дорожня Асоціація у партнерстві із Рівненською ОДА організовує Західноукраїнський Форум «Розвиток та безпека місцевих доріг». Захід відбудеться 5 грудня у Рівному.

До участі у масштабному Форумі дорожньої галузі запрошені представники дорожнього бізнесу, голови ОДА, керівники міст обласного значення та ОТГ.

У Форумі також приймуть активну участь керівництво профільних міністерств, Укравтодору, Укртрансбезпеки, Служб автомобільних доріг в областях, Держаудитслужби, народні депутати (керівники профільних комітетів ВР).

Реєстрація на захід доступна за посиланням: rivnedorforum.com.ua

Захід буде проведено у формі відкритої платформи, що дозволить дорожньому бізнесу ефективно комунікувати з представниками нової влади. Серед основних завдань заходу - обговорення продовження реформи децентралізації, плани фінансування на 2020 рік, розвиток конкуренції та перспективи залучення приватних компаній до робіт з ремонтів та експлуатації місцевих доріг.

У результаті Форуму будуть напрацьовані пропозиції щодо удосконалення процесу будівництва та ремонтів доріг, починаючи від проектування та закінчуючи безпекою, налагодженням контролю якості та гарантійного обслуговування. 

Читайте також: Дизайн вулиць може запобігти злочинам у Рівному

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber