Більше пів мільйона гривень. У службі автомобільних доріг назвали суму збитку через розмальовані хуліганами, зупинки громадського транспорту. Російськомовні надписи, однакові за змістом, кольоровим балончиком по стінах, вздовж всіх доріг на Рівненщині. Пошкоджені лише автопавільйони. В облавтодорі вже кілька разів звертались у поліцію і просять знайти зловмисників.

Хуліганство, вандалізм чи то брак культури виховання. Саме так характеризують невідомих художників, які познущались над автопавільйонами вздовж дороги Київ - Чоп.

Ну якесь неадекватне, куди ж це таке робити!! Хто це таку комедію міг зробити, я не представляю, якесь приморочене тим плафончиком надрипало - не було, що робити.

Люди обурюються. Кажуть, хтось обмалював зупинки ще кілька місяців тому.

У Білій Криниці багато зупинок розмальовано, а тут не було. Оце місяці три тому з'явився надпис.

Російськомовні надписи, на кожній зупинці, з однаковим змістом.

Гасла, якими розписані ці зупинки мали би становити інтерес для СБУ, - говорить Дмитро Леонтіюк.

У Службі безпеки України - загрози у гаслах не бачать. Подію не коментують. Кажуть, це хуліганство, відповідно підслідність поліції. Останні певну роботу провели.

Дивіться також: робили - не доробили: коли будуть гроші на ремонт дороги у Корецькому районі?

На жаль, досить часто вандали залишаються практично безкарними, оскільки не завжди вда­ється впіймати їх за руку, на місці злочину. Так і цього разу, хуліганів ще не знайшли. У службі автомобільних доріг вже підрахували суму завданого їм збитку.

Збитки на суму понад пів мільйона гривень. Якщо я не помиляюсь то це 573 тисячі гривень. Це кошти, які були витрачені цього року на ремонти, фарбування у так далі.

Злочин без каяття. До слова, невідомі хулігани порозмальовували аналогічними надписами зупинки не лише у Рівне нській області, а у Житомирській та Львівській. Свідків, які побачать даних зловмисників - художників, просять звертатись у поліцію. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber