Робили - не доробили. Мова йде про дорогу у селі Великі Межирічі, що у Корецькому районі. Люди довгий час скаржились на бездоріжжя у селі. Два кілометри - справжня їзда з випробуванням. Водії не стримували лайку. У кінці вересня дорожники розпочали роботи. Зняли верхній шар асфальту. Але на тому все зупинилось.

Екстримальна їзда бездоріжжям. Так казали про дорогу у селі Великі Межирічі, що у Корецькому районі. Довгий час вона не бачила капітального ремонту.

Дорога погана, що ж зробите!

Це дорога державного значення - Немовичі - Березне - Великі Межирічі - Федорівка. Найгірший відрізок у центрі села Великі Межирічі. На початку вересня ми розповідали про даний напрямок з суцільними ямами та вибоїнами.

Це напрямок, це ужас, я не можу їхати.

Після виходу сюжету в ефір, дорогу почали ремонтувати. Служба автомобільних доріг - собі у збиток. Бо грошей з державного бюджету, ще не виділили.

Техніка є, люди є потрібне тільки розуміння того, що ці роботи будуть профінансовані державою, - каже Дмитро Леонтіюк. 

Дорожники лише зняли верхній шар асфальту. Місцеві мешканці відразу відчули мінімальне покращення.

Знов те ж саме.

Щоправда, радість була недовгою. Мовляв, їхати тут знову неможливо.

10 мільйонів гривень, державних коштів, на ремонт даного шляху та ще одного, чекають дорожники. Продовжити ремонт дороги - немає за що.

Коштів як не було так і не має. Але підрядник облавтодор, а зокрема його філія - Корецький райавтодор, за рахунок власних оборотних коштів, провели першочергові вирівнюючі роботи, - розповідає речник служби автомобільних.

Зі слів Дмитра Леонтіюка, кошти на ремонт дороги, мають надійди вже на цьому тижні. Якщо так станеться, то роботи по асфальтуванню даного напрямку відразу розпочнуться.