Нещодавно наші журналісти дізналися скільки коштує одягнутись на зиму у популярних магазинах. Сума, яку рівнянам доведеться викласти за зимове вбрання склала близько 10 тисяч гривень. Наша Іванна Власюк перехопила тему та спробувала підібрати одяг дешевший, при тому стильний.

Колись секонд-хенди вважався для бідних та нині тут брендові речі можна купити за майже безцінь. Тож як виглядати красиво та стильно взимку. Ба більше як зекономити ми будемо дізнаватися далі.

На допомогу до мене прийшла стилістка Анна, дівчина полюбляє шукати брендові речі у секонд-хендах. Аби не витрачати часу, одразу дізнаємося, які фасони цього сезону вважаються стильними.

Взагалі в інтернеті ви не знайдете, що модно саме на зиму. Бо рекомендують осінь-зима, як дизайнери випускають колекцію. Модна червоно-чорна клітка, також модні будуть такі грубі плечі, такі ніби наплечники, - говорить стилістка Анна Фурсачік.

Щодо кольорів дівчина радить обирати пастельні та яскраві відтінки, а також у моду знову повернулися анімалістичні принти. Довго не барившись, обрали сукню, йдемо далі. Однією з невід’ємних частин гардеробу - є взуття. На зиму потрібно обирати найкраще. Бо ж саме від нього залежить ваш комфорт.

Одне таке взуття масивне, щоб воно виділялось. З високими і важкими підборами, або пряжками, щоб вони виділялись і було головним елементом образу. От я вважаю, що, наприклад, ось таке взуття це не те, що ми хочемо, але воно більш менш підходить нам.

Шукаємо до нашого зимового образу курточку та сумку. І ось такий романтичний та стильний образ у нас виходить. Його можна одягнути як на кожен день так і навіть на побачення з хлопцем. Проте дівчина зізнається, що все-таки обрати одяг було важко.

Зараз не повністю зима ще, я думаю магазин не встиг оновити асортимент під зиму. Але ми справилися впринципі, я довольна тим, що ми вибрали.

Отож, підіб'ємо підсумки. За сукню ми віддали 495 гривень, за черевики 395 гривень, сумка нам обійшлася у 350 та куртка у 395 грн. Разом за такий зимовий лук ми заплатили більше ніж півтори тисячі гривень (1630 грн - це для монтажу). Тож, вдягнутися на зиму у секонд-хенді можна. Але варто потрапити у потрібний день та не поскупитися часом на пошуки. 

Дивіться також: скільки коштує тепло та стильно одягнутися на зиму у Рівному?

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber