Що вдягнути? Мабуть це питанням чи нещодня задає собі кожна жінка. А особливо, коли погода різко змінилась і потрібно переходити на зимовий гардероб.

Ціль купити теплі речі — щоб скласти якісний зимовий образ. Вирушили по магазинах. Джинси та штани вартують від 550 — ти гривень, теплі кофтинки від трьохсот. Втім я вирішила придбати сукню. В цьому сезоні у моді яскраві кольори, кажуть підприємці.

Хочуть в кольоровій гаммі. Щоб в офіси йшли дівчинки і жіночки, - каже Ірина.

Ціни на сукні в залежності від моделі починаються від тисячі гривень. Для примірки я обрала довгу сукню українського дизайнера.

Що ж купую. Вона коштує півтори тисячі. І як же без верхнього одягу. У Рівному ціни на зимові пальта починаються від 4500 гривень, кажуть підприємці.

Все залежить від смаку та фінансів. Зараз популярний одяг зі штучного хутра. Це тепліше ніж кашемірове пальто та дешевше. Таке пальто виглядає як шубка воно має привабливий вигляд в ньому тепло та стильно.

Приміряю схоже пальто, але іншого кольору, подобається, купую. Коштує воно 4500. І як же без аксесуарів. Обираю шкіряну сумку.

Жіночий образ завершують аксесуари. Шкіряні сумки від тисячі гривень.

Класичну шкіряну сумку чорного кольору за 1500 гривень. Далі обираю зимові чобітки. Моделей також на будь який смак та гаманець. Приміряю коротенькі на невисоких підборах шкіряні черевички, як раз мені під нову сукню. Підходять, купую, вартують вони 2600.

Читайте також: у Рівному знову відбудеться ярмарок

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber