12 річна дівчинка, яка народила у Рівному, відмовилась забирати свого новонародженого сина. Як повідомив начальник служби у справах дітей Андрій Міщеня молода матір виїхала із Рівного.

Нагадаємо, як раніше ми вже повідомляли, дитина має вроджену аномалію і потребує хірургічного втручання. Наразі хлопчика переведуть у Будинок дитини та шукатимуть нову сім'ю. Загалом, за словами Андрія Міщені, з початку року на Рівне нщині осиротіли 34 дитини. Цей рік може стати рекордним по кількості дітей, які набули статус позбавлених батьківського піклування.

В даному випадку причина в тому що, позбавляються батьківських прав не щодо однієї дитини, а наприклад, зараз в притулку перебуває сімейна група, тобто це троє дітей в центрі реабілітації, одне - в будинку дитини. мама ухиляється і ніяк не хоче займатися вихованням. тобто, відразу буде одна справа по позбавленню, чотири дитини на облік. Ну і половина десь - це наслідок того, що помирають, молоді, досить люди помирають, - розповів начальник служби у справах дітей Андрій Міщеня. 

До теми: бабусі 27 років, а породіллі 12: у Рівному малолітня дівчинка народила дитину

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber