Рівненський "Кардинал" після третьої перемоги у сезоні над новачком екстра ліги “Food Centre” з Сум - 6:3 - очолив турнірну таблицю. Однак для підопічних Станіслава Гончаренка результат міг скластися інакше.

Початок матчу для рівнян став наче холодний душ - вже на 2й хвилині воротар “Кардиналу” Сіріцький був змушений виймати м'яча із сітки власних воріт. Проте зміна четвірки дала результат і вже на 5й хвилині “кардиналівці” вели у рахунку 3:1 — голи на рахунку Горпинича, Салтанова та Поночовного.

Кілька гострих випадів сумчан не дали результату. А ось рівняни змогли розвинути успіх — на 13-й хвилині Анатолій Мілінінький влучним ударом збільшив відрив нашої команди до 3х голів. Кардинал міг збільшити свою перевагу ще у першій половині - за 12 секунд до свистка на перерву рівняни отримали право пробити 10-метровий, однак удар Салтанова парирував кіпер гостей.

Дивіться також: рівненський "Верес" увійшов до трійки лідерів Другої ліги

Другий тайм розпочався з двох результативних атак рівнян — 6:1. Однак надалі ініціативу повністю перехопили футболісти “Фудцентру”, що принесло свої плоди — на 32-й хвилині гості двічі розписалися у воротах Сіріцького. Сумчани могли впритул наблизитися до “Кардиналу”, проте наш воротар не дозволив внести інтригу у розв'язку матчу відбивши два десятиметрових.

Головний тренер рівнян Станіслав Гончаренко каже, що попри перемогу, розчарований грою своєї команди в основному через непотрібні помилки в захисті.

Після трьох турів Кардинал очолює турнірну таблицю екстраліги, проте зігравши на матч більше ніж херсонський “Продексім” що йде наразі другим. Наступний матч рівняни проведуть 2 листопада у Рівному проти київського “Хіта”.