Рівненський "Верес" розгромив хмельницьке "Поділля" у стартовому матчі другого кола чемпіонату і повернувся до трійки лідерів у турнірній таблиці Гупи "А" Другої ліги. Про перепетії футбольного поєдинку далі у сюжеті.

Вже на восьмій хвилині матчу Михайло Шестаков розстріляв голкіпера "Поділля" після флангової передачі. Перший удар воротар відбив. Але впоратися із добиванням вже не міг - 1:0. "Верес" не зупинився і згодом шанс подвоїти рахунок мав Мар'ян Мисик. Його удар з-за меж штрафного майданчика "потягнув" Андрій Федоренко. Воротар команди гостей був головною дійовою особою у першому таймі. Але незважаючи на усі його старання, вберегти подолян від наступних пропущених м'ячів він не зумів. Наприкінці тайму Антон Яременко забив красень-м'яч ударом з гострого кута, після того як захисники "Поділля" не зуміли винести м'яча подалі після удару Мар'яна Мисика. А ще за три хвилини все той же Мисик точною передачею знайшов Юрія Соломку, який п'ятою у дотик відправив у ворота "Поділля" третій м'яч.

Читайте також: рівнянин виборов срібло світогового Гран-Прі з кікбоксингу WAKO

Пара Шестаков - Яременко згодом оформила четвертий м'яч у ворота "Поділля". Михайло Шестаков під пресингом оборонця гостей віддав під удар Антону Яременку, який знову ж таки з доволі гострого кута пробив точно - 4:0. Новий рекорд результативності у нинішньому сезоні встановив Юрій Соломка, який реалізував вихід віч-на-віч із Федоренком після передачі Мисика - 5:0.

Головний тренер гостей на прес-конференцію не поспішав. Президент "Поділля" після гри у центральному колі дуже довго обговорював ситуацію у клубі з тренерським штабом.

Наступний тур рівняни пропускатимуть через непарну кількість команд у групі А другої ліги. А зіграють вже 9 жовтня на виїзді проти "Чайки" з Київщини. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber