Рівненщина отримала оновлені бебі - бокси. Їх вміст трохи різниться із попередніми. Додали демісезонний комбінезон та іграшковий коврик для малюка, гребінці, а також засоби гігієни для жінки. Нагадаємо, "Пакунок малюка" видають всім молодим матусям при виписці з пологового будинку. Це безкоштовна допомога від держави.

Молодим батькам Віталію та Катерині, заносять у палату "Пакунок малюка". Мама і тато новонародженої Злати - розглядають речі.

Пелюшки, матрасик ортопедичний, набори одягу.

А ще засоби гігієни, памперси, іграшки, одяг, пелюшки, термометр та інше. Батьки кажуть, речі їм дуже знадобляться бо придбали тільки найголовніше.

Калясочку, бодіки, одежку для маленької, - розповідає молодий татусь Віталій Плахотнюк.

Молода матуся Катерина годує донечку. Каже, це її перша дитина тому ще достеменно не знає, які треба речі. Бебі - бокс - підказує.

Звичайно, такі речі необхідні, бачте - перша дитина я ще й добре незнаю. Йдемо до Європи. Там жінки їдуть у пологовий і нічого з собою не беруть. Їм все дають, - говорить породілля Катерина Плахотнюк.

Рівне нський перенатальний центр отримав 191 оновлений "Пакунок малюка".

Це на зиму вже, у нас входить 4 нових позиції - це комбінезон, гребінець, засоби гігієни для мами та іграшковий коврик, а все інше лишилось як і у старих, - розповіла старша акушерка післяпологового відділення Олександра Гайдусь.

Оновлені бебі - бокси видаватимуть, коли закінчаться "Пакунки малюка" з попереднім вмістом. Їх у перенатальному центрі лишилось ще 123. Нагадаємо, "Пакунки малюка" в України почали видати з вересня минулого року. Це безповоротна соціальна допомога для кожної новонародженої дитини. Орієнтовна вартість одного бебі-боксу складає близько 5 тисяч грн.

Дивіться ще: добрі справи для особливих: журналісти "Рівне 1" влаштували свято у будинку для людей похилого віку

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber