В рамках проєкту автори просять встановити сучасне міні-спортивне футбольне поле на території ЗОШ№13 і вважають, що це забезпечить розвиток спортивної інфраструктури району.

Основною метою проєкту є популяризація здорового та активного способу життя за допомогою встановлення міні-футбольного поля.

Наш район один з перших по чисельності жителів, але за кількістю сучасних спортивних майданчиків для міні-футболу, баскетболу, волейболу чи вуличних тренажерів ми останні. Через відсутність цієї спортивної інфраструктури в нашому районі збільшується рівень алко, нарко залежних жителів. Ми впевненні, що побороти цю негативну тенденцію ми зможемо через побудову сучасного міні-футбольного поля. У разі реалізації проєкту всі охочі мешканці міста Рівне та мікрорайону, матимуть змогу займатись та покращувати свій фізичний стан здоров’я. Окрім того на новоствореному майданчику можна проводити різні змагання дружні матчі між дворами, проводити спортивні змагання "Футбольний кубок району", - вважають автори проєкту.

Для школи на території якої, у разі реалізації проєкту, буде побудоване це міні-спортивне футбольне поле, це допоможе вчителям реалізувати свої плани щодо проведення товариських зустрічей, змагань міжшкільних команд мікрорайону та міста. Удосконалить освітній процесу через використання якісного і сучасного футбольного поля. Також, це дасть можливість відкриття секції з міні-футболу і допоможе виростити майбутніх чемпіонів.

Футбольне поле розміром 42x22 буде розміщуватися на території ЗОШ №13 (вулиця Гагаріна, 53), матиме штучне покриття, буде оздоблене огорожею та освітленням. Доступ матимуть усі охочі.

Передбачений бюджет проєкту - 1000000 грн.

Проголосувати можна за посиланням.

Читайте також: "Городище "Оствиця": у Рівному хочуть створити музей просто неба

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber