Забивши два м'ячі ще до перерви, рівненський "Верес" на власному полі здобув переконливу перемогу над чернівецькою "Буковиною". Тим самим рівняни перервали двоматчеву програшну серію у чемпіонаті України.

Рівняни програли у чемпіонаті два попередніх матчі поспіль, не забивши при цьому у ворота суперників жодного м'яча. Тому, у звітній грі господарям відступати було нікуди. Тим паче, суперник - теж перебуває в ігровій кризі. "Буковина" програла шість із семи попередніх матчів чемпіонату. Рівняни недовго розхитували редути чернівецької "Буковини". Сергій Чеботаєв виконав навіс з правого флангу, а Віталій Полянський у боротьбі порушив правила проти Михайла Шестакова, який був першим на м'ячі. Пенальті чітко реалізував Юрій Соломка - 1:0.

Дивіться також: у Рівному боксували військові

А наприкінці тайму "Верес" забив вдруге. Євген Морозенко виконав кутовий з правого флангу, Мар'ян Мисик класно на льоту впіймав м'яча і в один дотик пробив у поперечину! Після відскоку найшвидше зорієнтувався в ситуації Ігор Солдат - 2:0.

Другий тайм матчу виявився не таким багатим на події. Команда Юрія Вірта грала, зважаючи на результат. Рівняни особливо вперед не поспішали. Гості ж нічим здивувати оборону "червоно-чорних" не зуміли. У підсумку "Верес" здобув комфортну перемогу - 2:0.

Головний тренер рівнян Юрій Вірт впевнений що його команда на перемогу награла.

Наступний матч рівненський "Верес" проведе у Житомирі проти місцевого "Полісся" вже у цю середу.  

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber