В обласному центрі відбувся чемпіонат з боксу серед військових оперативного командування "Захід". Змагання проводилися вперше. Учасники змагалися у чотирьох вагових категоріях.

Із військових у боксери. У Рівному відбувся чемпіонат з боксу серед військових оперативного командування "Захід". На боксерському рингу військові змагалися вперше. Попри те, що учасники змагань, професійно боксом не займаються, тренери зізнаються, рівень підготовки хлопців досить непоганий.

Досить сподобався нам рівень цих спортсменів, адже якби не було, вони не підготовлені для таких поєдинків. Вони підготовлені для загально-фізичної форми, а тут треба трішечки знати техніку. тому як для такого турніру. Перший раз можна сказати хлопці вийшли в ринг і досить достойно провели, показали себе з досить гарної сторони і з гарним я би сказав вмінням боксувати на аренах Рівне нщини, - говорить тренер з боксу Віктор Чебан.

Військові кажуть: найголовніше - воля до перемоги, що і продемонстрували учасники змагань.

Змагання проводилися в 4 вагових категоріях до 63 кг, до 69, до 75 та до 81 кг. Перемогу отримали найкращі, тобто найсильніші. Це місцева військова частина 4240, батальйон "охорона", наш рівненський. Хлопці готувалися приблизно десь біля місяця і здобули непогані навички з боксу, - каже начальник фізичної підготовки і спорту ОК "Захід" Іван Каращук.

Учасники змагань переконують: такі турніри не лише дозволяють перевірити свою фізичну підготовку, а також спробувати свої сили на фоні військових.

На спортивному рингу це моя перша перемога. Мені дуже приємно відстоювати честь мого батальйону на цьому рингу. Шлях до перемоги йшов з боксерського ринку в Кам'янському, я тренувався разом зі своїм командиром в нашій роті, - говорить учасник змагань Кирило Алексеєнко.

Найближчі два тижні у військових оперативного командування навчально-тренувальний збір. Після цього найкращих військових відберуть для участі у чемпіонаті сухопутних військ ЗСУ, який відбудеться у Хмельницькому 1 жовтня.  

Читайте ще"Верес" із "Буковиною" зустрінуться вже цієї суботи

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber