Мережа маршрутів, яскраві події та унікальні туристичні пропозиції. Усе це передбачає проект «Медове коло», над реалізацією якого триває робота в області.

«Медове коло» - це туристична локація, що об’єднує територію Рівне нського, Костопільського, Березнівського, Корецького та Гощанського районів.

Читайте також: Рівне нщина туристична: пізнавальний маршрут одного дня

В рамках реалізації туристичного проекту в селі Хотин відбулася перша робоча зустріч представників влади, бізнесу та задіяних громад, де йшлося про мету проекту, заходи та очікувані результати.

Організатори розповіли, що в рамках проекту організують більше 10 експедицій для збору та систематизації інформації про туристичні цікавинки території. Організатори наголошують – це будуть не лише знані об’єкти Рівне нщини, а й маловідомі. Буде створено 4 локальні маршрути: у Деражненській, Шпанівській, Березнівській та Соснівській громадах.

Проект «Медове коло. Активізація громад» фінансується й з обласного бюджету, адже є переможцем конкурсу проектів розвитку територіальних громад. Взагалі, наша область займає лідируючі позиції не тільки з написання проектів, а ще й з отримання на них фінансування. Ще один з проектів, які мають фінансування «Створення інфраструктури туристичного Зеленого шляху «Медове Коло» біля с.Шпанів Рівне нського району.

Важливою метою створення Зеленого шляху «Медове коло» є стимулювання розвитку підприємництва до туристичного діяльності.

Читайте також: "Добре поруч": Гоща фестивалить

Відтак, кожен із жителів найменшого населеного пункту території «Медове коло» зможе запропонувати унікальну послугу для туристів – сувенірна продукція, еко-продукти, екскурсійні, побутові послуги, прокат тощо – та стати рушієм розвитку громади. 

 Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber