У Рівному чоловік виростив гарбузи - велетні. Майже 40 кілограмів - важать 4 найбільші. Ще до десятка, наразі достигає на городі. Такий хороший врожай рівнянин зібрав вдруге. У 2018 у нього теж виріс гарбуз - велетень. Вага його складала 50 кілограмів. Цьогорічні овочі - вже його діти. Адже посаджені з минулорічного насіння. Секретами успіху рівнянин поділився із журналістами.

Величезні гарбузи виросли на городі у рівнянина Миколи Сидорука. Одній людині підняти велетня не під силу. Допомагає нести сусід.

Майже 40 кілограмів. Така вага найбільших двох. Інші - трохи більше 30. Це другий рясний врожай рівнянина. Минулоріч у нього виріс 50-ти кілограмовий гарбуз.

"Це насіння ми взяли з минулорічного гарбуза і цього року посіяли. Але цього року я за ними особливо не доглядав, кинувся в науку. Потім вийшов, бачу знов цього року будуть такі непогані.", - говорить Микола Сидорук 

Їстівні великоплідні овочі, незвичайного зеленого кольору достигають на болотистій місцевості, біля ставка. Волога і захист від морозу - основні секрети росту великих гарбузів. А ще чоловік знає, як їх правильно зберігати.

Дивіться також: У Рівному зафіксували НЛО? (ВІДЕО) 

Цьогоріч господар пишається і кабачками - велетнями. Має таких два.

"Вони мають бути невеличкі (показує), але виросли досить таки непогані. Сантиметрів 65 буде. Тут сприятлово їм. Цього року було жарко. Тут затінок. То вони так не повигоряли. Бо тут де сонце, то вони повністю погоріли.", - говорить чоловік 

Своїм врожаєм чоловік пишається. Знову достигла малина. Має чимало помідорів, перцю. Тричі за літо сіяв огірки, тому й досі збирає їх.

Невродила лише картопля. Щоправда тільки на одній частині городу. З іншого боку, рівнянин накопав велику бульбу.

Вирощує пан Микола і незвичайні горіхи. Минулоріч на одному гроні - було по 6 плодів. Господар зазначає, дуже важливо знайти правильне місце для висаджування дерев.

"Коли копають колодязь то шукають де сходяться дві лозини або дві проволки. Це називаються вузли. Там завжди є вода. І от якщо на такому вузлі посадити дерево то воно виростає набагато інтенсивніше."

Численний врожай, родина Сидоруків вирощує для власних потреб. Дещо продають, дещо роздають. Що робитимуть з гарбузами - велетнями, вже знають.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber