НЛО у Рівному? Неопізнаний літаючий об'єкт відзняла на камеру мобільного телефону рівнянка. Сталося це вночі з 10 на 11 вересня. Каже, подібного ще не бачила. Втім підозрює , можливо це - інопланетні гості. Що це таке, та на що схожий відзнятий рівнянкою предмет, дивіться у сюжеті.

Овальної форми , яскраве та швидко пересувалося- саме так описує невідомий предмет в небі рівнянка, Ірина Василик. Вночі, з 10 на 11 вересня жінка відзняла на мобільний телефон відео. На якому спостерігала неопізнаний літаючий об'єкт.

"Я випадково побачила через вікно. Десь було 4:20.І воно було такої форми, яйце образної. А по боках такі цікаві промені. Такі яскраві, виражені, різнокольорові. Знаєте..Але само воно таке було, як місяць, насичений місяць. Дивишся а покругу такі відображення, цікаві.", - говорить рівнянка 

То швидко літало, то не рухалось. Або ж взагалі , раптово зникало й з'являлося в іншому місці- розповідає Ірина Василик. Каже, подібного ще не бачила. До інопланетного існування жінка відносилась скептично, втім таке явище пояснити по іншому не може.

"Спочатку так, дійсно думала що це літак, щось пролітає. Але я зупилинася коли побачила, і воно зупинилося. А птім воно почало перелітати, і такими рухами швидкими.Відразу настільки стало цікаво що я стала відзнімати. Відразу телефон.", - додає жінка 

Знімала незрозумілий предмет Ірина протягом декількох годин. А ж доки на вулиці не стало сходити сонце. А коли годинник став показувати за шосту ранку, яскравий об'єкт спалахнув світлом та зник- додає рівнянка.

Дивіться також: У Рівному мешканці дев'ятиповерхівки бояться, що їх будинок може обвалитися 

З віднятим відео на мобільний телефон рівнянки ми пішли до фахівця. Андрій Малюга у сфері астрономії працює уже декілька років. Чоловік відео глянув та запевнив, цьому явищу можна знайти пояснення. І скоріш за все це не інопланетне існування, а звичайна кулька або ж дрон.

"Видно що це іграшка. Вона так швидко маневрує. І вона навіть не згібрадизована з якоюсь кулькою. Інколи такі речі можна побачити, і технологічний рівень цього буде рости. Ну але ж буде видно що це дрон.", - говорить чоловік 

Втім, Андрій Малюга додає, на одному з відео об'єкт рухається занадто швидко. Що в принципі не типово для перелічених ним об'єктів:

"На цьому відео рухається набагато швидше? Так, ну тоді це вже не кулька, бо опір руху був би набагато сильніший."

В існування інопланетного життя не вірять й деякі перехожі рівняни. Кажуть, можливо це навіть військові розробки. Існує інопланетне життя чи ні, для людства досі залишається таємницею. А що насправді зафіксувала рівнянка на мобільний телефон теж конкретного пояснення поки не має.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber