З 17 вересня по 1 жовтня включно рівняни зможуть проголосувати за проекти громадського бюджету, які реалізовуватимуться у 2020 році.

Відомо, що орієнтовний обсяг коштів громадського бюджету на 2020 рік становить 7 млн. грн. для великих проектів та 3 млн. грн. для малих.

Проголосувати за проекти можуть громадяни України віком від 18 років, які зареєстровані або проживають на території міста Рівного, що підтверджується офіційними документами – довідкою про місце роботи, навчання, служби чи іншими документами, що підтверджують факт проживання в місті.

Читайте також: біля Чорнобильської лікарні просять встановити світлофор

Одна особа може особисто проголосувати не більш як за три великі та три малі проекти.

Голосування проводиться шляхом заповнення бланку для голосування, затвердженого Рівне нською міською радою або шляхом заповнення електронної форми на сайті з використанням ідентифікації/верифікації/реєстрації через сервіс Bank ID. 

Проголосувати можна з 17 вересня по 1 жовтня включно на сайті або в пунктах для голосування:

  • виконавчий комітет Рівне нської міської ради (вул.Соборна, 12а);
  • Рівне нський ЦНАП (м-н Просвіти, 2).

Зверніть увагу, що на період проведення голосування проводити агітацію за проекти в пунктах для голосування забороняється. Координаційний комітет має право зняти проекти з голосування на підставі грубого або неодноразового порушенням норм Положення про громадський бюджет у місті Рівному (масове неособисте вкидання голосів, підкуп голосуючих тощо).

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber