Із таким проханням на сайті міської ради петицію реєструють вдруге.

На вул.Чорновола, 79 поблизу зупинок громадського транспорту облаштовано нерегульований пішохідний перехід.  Він є небезпечним для пішоходів, тому що водії на цій ділянці не дотримуються швидкісного режиму руху, - написала у петиція рівнянка Дужук Сніжана Андріївна.

Відомо, що ширина і стан дорожного покриття дозволяють їхати досить швидко, нерідко створюються аварійні ситуації, які виникають через випередження перед чи на самому пішоходному переході. ДТП за участю пішоходів тут далеко не рідкість.

Дивіться ще: у Рівному відкрили майданчик для особливих дітей

Поруч знаходить Центр радіаційного захисту населення, відомий як "Чорнобильська лікарня", та позашкільний навчальний заклад "Станція юних натуралістів". Цим переходом найчастіше користуються діти і люди літнього віку, яким важко у прискореному темпі переходити дорогу, маневруючи між автівками.

З розбудовою мікрорайону "Щасливе" ситуація стала ще складнішою, так як потік автотранспорту значно збільшився. Рівнянка просить встановити на цій ділянці світлофор або обмежувачі швидкості автотранспорту. 

До слова, підтримати петицію можна до 21 жовтня. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber