Із таким проханням Пархомець Роман Вікторович зареєстрував петицію на сайті міської ради.

Не зважаючи на достатню кількість зелених насаджень у нашому місті Рівному останнім часом загострилася екологічна ситуація через вихлопні гази старих транспортних засобів, які курсують маршрутами громадського транспорту, - пише чоловік у петиції

На думку рівнянина, такі застарілі та зношені транспортні засоби не відповідають екологічним нормам та забруднюють повітря у місті, яким дихають мешканці міста. Запахи вихлопних газів та шум створюють не приємне враження у перехожих та гостей, а також шкідливо впливають на стан їхнього здоров'я.

Читайте також: біля Чорнобильської лікарні просять встановити світлофор

Приватні перевізники заробляють великі кошти завдяки місту та громадянам, але не інвестують їх знову в комфорт та екологію міста, а "вичавлюють" із застарілих та зношених транспортних засобів усе до останньої гривні.  

Пархомець Роман пропонує зобов'язати приватних перевізників міста Рівного на протязі 2020 року оновити свої транспортні засоби на маршрутах, щоб рік випуску транспортного засобу був не старіший за 2018 рік або замінити транспортні засоби із двигуном внутрішнього згорання на транспортні засоби із електричним двигуном.

Голосування за дану петицію триватиме до 19 жовтня. Для того, що її розглянули, необхідна кількість голосів повинна становити - 300. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber