Рівненський "Верес" поступився у західноукраїнському дербі. Червоно-чорні у домашній грі програли тернопільській "Ниві". Принциповості поєдинку додавав той факт що команди грали за першу сходинку у турнірній таблиці

До цього поєдинку обидві команди підійшли без поразок. Тому матч став битвою за лідерство у Групі "А" Другої ліги. Гості до Млинова приїхали без дискваліфікованого найкращого на даний момент бомбардира команди - Андрія Різника. У складі господарів, натомість, дебютував орендований у "Руха" хавбек Мар'ян Мисик. "Нива" розпочала матч другим номером. Упродовж усієї гри гості намагалися збивати темп дрібними фолами та шукали щастя у контратаках та під час виконання "стандартів". Двічі півзахисник червоно-чорних Валерій Кучеров виносив мяч з лінії воріт після подачі кутових. Підопічні Юрія Вірта розуміли, у середині другого тайму пішли в атаку великими силами. Але ризик обернувся проблемами для самих рівнян. "Верес" пропустив разючий контрвипад гостей і Максим Бабійчук залишив команду у меншості, зігравши руками за межами власного штрафного майданчика.

Дивіться також82-річний рівнянин на ковзанах розповів чому досі веде спортивний спосіб життя

Навіть у чисельній меншості "Верес" більше атакував. Але "Ниві" знову допомогла Фортуна. Після удару форварда гостей Сергія Кисленка м'яч влучив у ногу захисника рівнян, змінив траекторію руху і влетів у сітку воріт Ігоря Фіяла - 0:1. Незважаючи на відчайдушні атаки в останні хвилин змінити рахунок на табло підпічні Юрія Вірта не змогли.

"Нива" одноосібно очолила турнірну таблицю ліги, а "Верес" зазнав першої поразки у чемпіонаті.

Наступну гру рівняни проведуть у Вишгороді поти місцевого "Диназу". Матч відбудеться у неділю 8 вересня о 17:00. Народний клуб "Верес" запрошує усіх рівнян та гостей міста у підтримати команду у фан-зону яку розмістять у парку поблизу "Лебединки". 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber