Не, будь байдужим, стань донором! Рівнян закликають допомогти 20-річній Іванні Щетиніній. У дівчини рецидив лейкозу. Нині вона бореться за життя в гематології обласної клінічної лікарні. І їй терміново потрібно переливання крові. Допомогти дівчині та здати кров зголосилися у народному клубі "Верес".

Це Іванна Щетиніна. Дівчині 20. У неї рецидив лейкозу. Попри свій юний вік Іванна вже вдруге бореться за своє життя у обласній клінічній лікарні.

Ккрім іванки, є ще 4 пацієнта в опіковому відділенні, дуже важких, яким от просто постійно щодня переливають кров і ще пацієнти є в відділенні гематології, жінка в реанімації. так склалося, що всі ці люди мають першу групу крові. тому зараз просто критично необхідно донори першої групи крові, незалежно резус + чи - . Звертаємось до рівнян, якщо маєте можливість, підходьте, здавайте кров, - говорить голова правління БФ “Скарбниця Надії” Мар'яна Рева.

Стати донором для Іванни та інших пацієнтів гематологічного відділення зголосилися у народному клубі "Верес". Кров здали представники адміністративного складу , вболівальники та просто небайдужі рівняни. До подібних благодійних справ, кажуть, долучаються не вперше.

Ми хочемо донести до суспільства, що здача крові на сьогодні є дуже важливий процес. я чула таку історію в Європі, що коли ти здаєш кров і потім, коли цю кров використовують тобі приходить смс на телефон, що сьогодні ваша кров врятувала чиєсь життя. ми хочемо донести до людей, що це насправді важливо і ми маємо це робити. тому мит сьогодні тут, - розповідає генеральний директор НК "Верес" Ірина Теслюк.

Допомогти Іванці і іншим пацієнтам радіти життю може кожен із нас. Для цього потрібно прийти до пункту збору крові та стати донором.  

Читайте також: Рівне нський "Верес" завтра зіграє із "Нивою"

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber