У новому навчальному році у закладі втілюють нові підходи до уроків. Зокрема, учнів першого класу навчатимуть за новою формою - сімейне домашнє навчання. Про нові підходи у закладі та зрештою, як пройшли усі урочистості - далі у сюжеті.

Ось так ще не зовсім впевнено крокують на свою першу шкільну лінійку найменші учасники свята - першачки. Цьогоріч родина закладу поповнилася на 57 учнів. Вони уважно слухають настанови, а далі - перший урок. Щороку у навчальному закладі впроваджують нові форми навчання, розповідає директор школи І цей рік не став виключенням. Першачків у закладі навчатимуть за новою формою - сімейне домашнє навчання.

Також у школі планують відкрити клас з інклюзивним навчанням. Окрім освітнього процесу, у закладі дбають про комфорт і затишок.

Дивіться також: без оцінок та навчання вдома: які зміни в шкільній освіті України?

А поки першокласники на своєму першому уроці, під школою на їх чекають батьки. Зізнаються: хвилюються не менше за дітей.

А от Вікторія Телиця каже, не могла дочекатися коли розпочнеться новий навчальний рік. Цьогоріч вона навчатиметься у третьому класі.

Повноцінні уроки розпочнуться вже завтра. А ще сьогодні школярі можуть відпочити та насолодитися теплими літньо-осінніми днями.
 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber