Зараз він перебуває під вартою.

Іще два злочини встиг скоїти в обласному центрі 38-річний громадянин Російської Федерації. Раніше, суд обрав йому запобіжний захід у виді особистого зобов’язання. Тепер чоловік перебуває у слідчому ізоляторі. Його підозрюють  в нанесенні тілесних ушкоджень і порушенні недоторканості житла із застосуванням насильства.
 
 
Нагадаємо, поліцейські встановили, що 27 липня, близько 09:30 чоловік у Рівному наніс 35-річній дружині, з якою наразі перебуває на етапі розлучення, не менше десяти ударів кухонною виделкою. У рівнянки медики діагностували рвану рану вилочної області, множинні колоті рани обличчя та плеча. Слідчі Рівне нського відділу поліції повідомили нападнику про підозру в нанесенні умисного легкого тілесного ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я, за частиною 2 статті 125 Кримінального кодексу України.
 
 
Також суд обрав йому запобіжний захід у виді особистого зобов’язання, одна із вимог якого — не відлучатися із будинку у селі Дермань Здолбунівського району та не наближатися до потерпілої і її близьких родичів.
 
 
Однак встановлені вимоги суду 38-річний чоловік порушив вже 12 серпня. Тоді він приїхав до квартири батьків своєї дружини на вулицю Романа Шухевича обласного центру. Погрожуючи вбивством господині, він вимагав, аби та відчинила двері. Не отримавши бажаного результату, зловмисник ривком зумів відкрити вхідні двері квартири та почав погрожувати колишнім тещі та тестю фізичною розправою, перекидаючи речі домашнього вжитку. Крім того, хапаючи кухонні ножі, встромляв їх у стіл.
 
Поліцейські за фактом порушення недоторканості житла із погрозою застосування насильства розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 162 Кримінального кодексу України. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину та підготували клопотання до суду про зміну запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Втім, суд обрав йому цілодобовий домашній арешт.
 
 
Порушуючи і його умови, 38-річний іноземець 14 серпня знову навідався до подружжя рівнян і почав стукати у двері. На допомогу вони викликали поліцейських, які доставили порушника до відділу поліції. За клопотанням слідчого суд цього разу змінив запобіжний захід на більш суворий – тримання під вартою.
 
В обох випадках чоловік за зовнішніми ознаками перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, однак від проходження медичного освідування відмовився. Підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від двох до п’яти років. - повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області
 
 
Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber