Черговий конфлікт між подружжям, яке близько шести років проживало у цивільному шлюбі, зчинився ще 14 серпня. Від завданих тілесних ушкоджень 31-річна жителька села Переброди у ніч на 16 серпня померла.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що жінка разом із 44-річним чоловіком зловживали алкогольними напоями та перебивались тимчасовими заробітками. Зі слів односельчан, чоловік часто піднімав руку на співмешканку, одна та нікуди не зверталась.

Так сталося і 14 серпня. Після застілля між парою виник конфлікт, в ході якого господар кілька разів вдарив жінку, після чого та впала. Кривдник підняв потерпілу і поклав на ліжко. Наступного дня 31-річна жителька Перебродів скаржилася на болі в животі, втім до медиків не зверталася та разом продовжували розпивати спиртні напої.

Близько третьої ночі чоловік помітив, що співмешканка не подає ознак життя і викликав місцевого фельдшера. Втім медик вже нічим не змогла зарадити потерпілій.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть жінки настала внаслідок травматичного шоку, гострої масивної внутрішньої кровотечі, закритої тупої травми живота.

Читайте також: на Кореччині чоловік до смерті побив дружину

44-річного жителя села Переброди затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, а саме умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Відповідно до санкції статті, чоловіку загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

У 31-річної жінки залишилось троє малолітніх дітей, які останні роки проживали з бабусею.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber