Учора, 11 серпня, близько 17:30 до поліції повідомив 47-річний житель села Сторожів, що він виявив тіло дружини без ознак життя та з наявними тілесними ушкодженнями.

Слідчо-оперативна група Корецького відділення та обласного управління Нацполіції встановили, що між подружжям часто виникали конфлікти, обоє ніде не працювали та зловживали алкогольними напоями. Того дня, після обіднього застілля, близько 16 години зчинилася чергова сварка через побутові питання. Під час з’ясування стосунків чоловік схопив дерев’яну палицю та почав наносити удари по всьому тілу, зокрема й по голові 45-річної дружини.

Жінка впала, а кривдник залишив будинок. Коли ж повернувся – виявив її без ознак життя. Чоловік не одразу зізнався у скоєному та запевняв правоохоронців, що не знає, хто це вчинив. Поліцейські завдяки зібраним доказам довели його причетність до злочину.

Читайте також: допоможіть рівненським правоохоронцям знайти злочинців

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією умисне вбивство. Тіло жінки відправили в морг для встановлення остаточної причини смерті.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що чоловік відбував покарання у місцях позбавлення волі за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber