Про це підписанням угоди домовились Рівненський обласний центр зайнятості та Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради.

Угода працюватиме у сфері надання суб’єктам звернень адміністративних послуг шляхом спрощення процедури отримання необхідних документів та розповсюджуватиметься на осіб, які звертаються в органи соціального захисту для оформлення державних соціальних допомог у зв’язку з вагітністю та пологами (а також для одинокої мами).

Відтепер отримати довідку Рівне нського міського центру зайнятості про перебування (неперебування) на обліку в статусі безробітного можна на підставі відповідної заяви наданої суб’єктом до Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному.

Директор обласного центру зайнятості Іван Ткачук підкреслив важливість цього документу та сучасність: «Служба зайнятості йде назустріч громадянам. Відтепер шляхом зменшення витрат часу люди зможуть отримати необхідні довідки. Разом з партнерами будемо проводити в межах компетенції взаємні консультації, обмінюватися наявною інформацією з аспектів спільної діяльності».

За інформацією Рівне нського обласного центру зайнятості

Читайте також: Нові послуги з`явилися у Рівне нському ЦНАПі

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber