З 1 серпня рівненський ЦНАП обслуговуватиме ще більше клієнтів. а все через те що надаватиме 6 нових послуг громадянам. Усі вони повязані з отриманням державної допомоги сім’ям з дітьми.

З 1 серпня рівненський ЦНАП обслуговуватиме ще більше клієнтів. а все через те що надаватиме 6 нових послуг громадянам. Усі вони пов'язані з отриманням державної допомоги сім’ям з дітьми.

Надання державної допомоги при народженні, у зв'язку з вагітністю та полагами, одинока мама, усиновлення, опіка та піклування та мати героїня. Пріоритетом даного відділу є те, що громадяни мають змогу отримати декілька послуг за одне звернення. Також, пріоритетом центру є те, що розміщене одне робоче місце представника управління праці до соціального захисту населення, який здійснює прийом заяв та документів та надає консультацію для отримання житлових субсидій, - розповідає заступник начальника управління забезпечення надання адміністративних послуг Олена Павельчук.

Раніше, щоб отримати свідоцтво про народження дитини громадяни зверталися в Рівне нський ДРАЦС, що на Проспекті Миру. Проте, тепер це можна зробити і в ЦНАПі. Тому за одне відвідування громадяни можуть отримати не тільки свідоцтво, а й інші послуги пов'язані з народженням дитини.

Відразу зареєструвати місце проживання свого малюка та подати на призначення державної допомоги при народженні.

Рівняни регулярно користуються різними послугами ЦНАПу. Кажуть задоволені його роботою.

Читайте також: ще одна Венеція: Рівне просять перетворити в "туристичну Мекку"

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber