За активну участь в проведенні Всеукраїнської акції «Діти! Поліція! Безпека!» подяки від ювенальної превенції Національної поліції України отримали троє поліцейських з Рівненщини.

Упродовж місяця працівники ювенальної превенції відділів та відділень поліції області активно працювали з дітьми: проводили превентивні пізнавальні, спортивно-патріотичні та інтелектуальні заняття у літніх таборах, оздоровчих закладах, центрах соціально-психологічної реабілітації дітей та місцях культурного відпочинку громадян за тематикою формування безпечного дитячого середовища.Також з метою надання допомоги та налагодження партнерських відносин з поліцією, відвідували дітей, які проживають у сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах, дитячих будинках сімейного типу, прийомних, патронатних та багатодітних сім’ях.За активну участь в проведенні акції та професійне виконання повноважень ювенального поліцейського правами начальника управління ювенальної превенції Нацполіції України Лариси Зуб подяками заохочено Юрія Зламана, ювенального поліцейського ГУНП, Тараса Цилюкова із Рівне нського відділу та Богдана Філінюка із Острозького відділу поліції. Подяки поліцейським вручив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Руслан Стрельбіцький. Він зазначив, що робота ювенального поліцейського удвічі важливіша та відповідальніша аніж звичайного правоохоронця, адже вони працюють із нашим майбутнім поколінням – дітьми. Тож побажав мудрості, терпіння та успіхів у подальшій кропіткій праці.Подяки поліцейським вручив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Руслан Стрельбіцький. Він зазначив, що робота ювенального поліцейського удвічі важливіша та відповідальніша аніж звичайного правоохоронця, адже вони працюють із нашим майбутнім поколінням – дітьми. Тож побажав мудрості, терпіння та успіхів у подальшій кропіткій праці.

Головною нашою нагородою є посмішка на обличчі підлітка після врегульованого шкільного конфлікту, сльози радості на очах матері, якій розшукали зниклу доньку чи сина, щирий сміх малечі, коли просто їм показуєш службове авто, — підкреслила керівник відділу ювенальної превенції поліції Рівне нської області Ірина Чорна.

За інформацією відділу комунікації поліції рівненської області.

Читайте також: У Рівному школярів хочуть навчати домедичної допомоги

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber