Депутати Рівнеради за зниження тарифів на електроенергію. Принаймні сьогодні на позачерговій сесії вони одноголосно підтримали звернення до усіх відповідних структур.

Депутат Рівне ради і член наглядової ради акціонерного товариства "Рівне нська фабрика нетканих матеріалів" Богдан Гапяк ініціатор звернення за зниження тарифів на електроенергію до відповідних органів державної влади. Каже, з такими цінами які зараз встановили на електроенергію економіка довго не протягне.

Проблеми у звязку з підняттям ціни на електроенергію є не лише у промислових підприємств а й в комунальних. Директори в один голос скаржаться тарифи потрібно знижувати. Причому вже.

Дивіться такожЕ-пенсія: чи готові рівняни користуватися послугами пенсійного фонду онлайн?

На позачергову сесію зібралось 29 з 45 міських обранців. Депутати кажуть підняття тарифів для промисловості це не європейська практика. Адже в Європі ціни на тарифи для підприємств майже вдвічі нижчі ніж для населення. У нас же все навпаки.

Заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук запевняє такі тарифи можуть спричинити колапс не лише у Рівному а й в усій країні.

В результаті за збільшені тарифи все рівно доведеться платити кінцевому споживачу. Тобто нам з вами. Чи вплине на рішення про зменшення ціни на електроенергію звернення депутатів Рівне нської міської ради, а вони проголосували одноголосно, стане відомо вже найближчим часом. 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber