На Рівненщині знову задощило. Внаслідок негоди знеструмлено 11 населених пунктів у Рівненському, Березнівському та Зарічненському районах. В обласному центрі затоплені вулиці, а парасолька стала незамінним атребутом рівнян.

Це відео вчорашньої негоди у Рівному. Сьогодні ж короткочасні дощі чергуються із сонячними променями. Відтак, парасоля, верхній одяг та закрите взуття - незамінні атрибути цього літа у рівнян. Щодо збитків то здебільшого страждають автівки. Патрульні розповідають, цьогоріч кількість загублених номерних знаків через негоду, б'є рекорди.

Практично після кожної негоди, патрульні отримують виклики про те що водії втратили номерні знаки. Під час кожного патрулювання патрульні знаходять номерні знаки, - розповіла старший інспектор прес-служби УПП у Рівне нській області Наталія Воєвода.

Що стосується рівнян, то їх дощі не сильно лякають. Парасольку в руки і по справах.

До теми: на Поліссі Рівне нщини сьогодні пронісся буревій

Синоптики цьогорічні літні дощі аномальними не називають і рекорди за рівнем опадів не ставлять. І запевняють негода поки минула.

В п'ятницю, суботу, неділю ми опадів не очікуємо. Температури впродовж цих трьох днів сягатимуть +23 градуси. І з понеділка буде вже потепління. І в понеділок, вівторок у нас очікується температура +26, +27 градусів. У вівторок короткочасні дощі, - говорить начальник Рівне нського Гідрометцентру Богдан Масовець.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber