Найбільше дісталося мешканцям Зарічного та села Муравин. Як повідомляють очевидці у соціальній мережі негода лютувала всього 10 хвилин, але встигла наробити лиха. Сильний вітер повалив дерева, зруйнував паркани та пошкодив дахи людських помешкань. Ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Нанесені збитки наразі підраховуються. Тим часом рятувальники попереджають: штормитиме в області і надалі. За даними Рівне нського гідрометцентру 13 - 14 серпня на Рівне нщині очiкуються грози, подекуди град та шквали. Також слід очікувати зниження денної температури повітря до 20 градусів тепла.

Ящо ви знаходитесь на відкритому просторі під час грози, не використовуйте свій телефон, крім випадків, коли вам потрібно викликати допомогу. Не стійте на вулиці під високими деревами чи стовпами. Якщо негода застала вас за кермом намагайтеся застосувати місце для парковки та залиште автомобіль у безпечному місці. Не паркуйте автомобіль під деревами, оскільки є небезпека падіння гілок. Будьте обережними та у разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуєте за номерами 101 або ж 112, - розповіла речниця ГУ ДСНС в Рівне нській області Олена Гуменюк.  

До теми: кілька хвилин негоди: наслідки стихії на Зарічненщині

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber