фото ілюстративне
У Рівному люди скаржаться на відсутність маршруток на деяких рейсах. А саме, найбільше пасажири нарікають на рух 35-ого, 43-ого,44-ого та 47-ого маршрутів. Ці рейси сполучають Басів кут, Золотіїв та Тинне.

Люди кажуть, маршруток чекати доводиться годину і більше. Втім про цю проблему у міській раді знають, - каже заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук. Додає, це пов'язано з відсутністю водіїв. А як тільки почали отримувати скарги від рівнян, вирішення проблеми шукають. Сергій Васильчук запевняє, впродовж 10 днів ситуацію з відсутністю маршруток вирішать. 

Ми шукаємо, спільно з перевізниками, шукаємо вихід ситуації. Була зібрана нарада, одна вчора одна сьогодні. Під моїм голуванням, ми долучили депутатський корпус з Чугаєвця, Романюк Любу, Яворського Романа, управління траспортну, перевізників. Ми створили робочу групу і маємо вийти на кільцевий результат усіх пропозицій. Десь на понеділок -вівторок......Я думаю що і переконаний що ми виправимо ситуацію як мінімум те що ми почули , за 10 днів ситуація виправиться. Не так може як би хотілося всім але ситуація буде покращена, це я можу гарантувати, - каже заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук.

Дивіться  також: рятувальники закликають рівнян не паркуватися на пожежних гідрантах

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber